Certificering

Volgens wet en regelgeving

Tijdens de gehele levenscyclus van ICT-apparatuur staat efficiëntie, veiligheid en milieu voorop.
Recyclebox is in het bezit van de vergunningen en certificaten om ICT apparatuur op de vereiste wijze te verwerken.
Al onze werktuigen en rollend materieel wordt periodiek gekeurd.


ISO 27001

ISO 27001 is de ISO standaard voor informatiebeveiliging. Recyclebox voldoet aan de hoogste normen voor beveiliging van bedrijfsinformatie en persoonsgegevens.

Weelabex

Weelabex is een Europese certificering voor de inzameling, opslag, transport, verwerking, recycling en hergebruik van elektronische apparatuur.

Niwo

De Niwo vergunning staat garant voor het voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van ontmanteling en afvoer van bedrijfsafvalstoffen.

DIN 66399

De nieuwe DIN 66399 is een Europese industriestandaard voor het vernietigen van alle soorten datadragers. Wij vernietigen volgens de DIN 66399 richtlijnen, voor 100% zekerheid en conform uw opgegeven vernietigingsnorm. 

Blancco gecertificeerd

U wilt absoluut geen datalek van persoons- of bedrijfsgegevens. Wij verwijderen standaard alle gegevens op de ingeleverde datadragers conform uw vernietigingsnorm. Indien door u verzocht bieden wij gecertificeerde zekerheid per gewiste of vernietigde gegevensdrager.

Erkend leerbedrijf

Recyclebox is officieel erkend als leerbedrijf door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en bedrijfsleven (SBB). Leerlingen kunnen nu voor een stage bij ons terecht en wij zijn trots om jongeren zo de kans te kunnen geven om werkervaring op te doen.