Certificering

Volgens wet en regelgeving

Tijdens de gehele levenscyclus van ICT-apparatuur staat efficiëntie, veiligheid en milieu voorop. Al onze werktuigen en rollend materieel wordt periodiek gekeurd. Recyclebox is in het bezit van de onderstaande vereiste vergunningen en certificaten om ICT apparatuur veilig en volgens geldende wet- en regelgeving te verwerken:


ISO 27001

ISO 27001 is de ISO standaard voor informatiebeveiliging. Recyclebox voldoet aan de hoogste normen voor beveiliging van bedrijfsinformatie en persoonsgegevens.

Weelabex

Weelabex is de Europese certificering voor de inzameling, opslag, transport, verwerking, recycling en hergebruik van elektronische apparatuur.

Niwo

De Niwo vergunning staat garant voor het voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van ontmanteling en afvoer van bedrijfsafvalstoffen.

DIN 66399

De nieuwe DIN 66399 is de Europese industriestandaard voor het mechanisch vernietigen van alle soorten datadragers. Wij vernietigen datadragers mechanisch volgens de DIN 66399 richtlijnen, voor 100% zekerheid en conform uw opgegeven vernietigingsnorm. 

Blancco gecertificeerd

Wij zijn officieel partner van Blancco certified data erasure. Voor softwarematige verwijdering van gegevens op datadragers is Blancco mondiaal toonaangevend en garandeert 100% zekerheid op alle internationale vernietigingstandaarden.

Erkend leerbedrijf

Recyclebox is officieel erkend als leerbedrijf door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en bedrijfsleven (SBB). Leerlingen kunnen nu voor een stage bij ons terecht en wij zijn trots om jongeren zo de kans te kunnen geven om werkervaring op te doen.