Goede doelen

Opbrengsten voor uw goede doel

Recyclebox helpt goede doelen door restwaardes te genereren uit overtollige en courante smartphones & ICT apparatuur. U kunt uw apparatuur doneren aan een goed doel naar uw keuze.

We zijn partner van Kika maar uiteraard kunnen er ook donaties worden gedaan aan andere goede doelen zoals Stichting Make a Wish, KWF Kankerbestrijding, Warchild, Clini Clowns, Jantje Beton, Oxfam Novib, Stichting ALS of aan uw eigen lokale goede doel. Indien gewenst kan de opbrengst direct aan uw organisatie worden uitbetaald.

Wij steunen Stichting KiKa

Met uw overtollige ICT apparatuur en smartphones helpen bij de bestrijding van kinderkanker ? Het kan ! Recyclebox doet het graag voor u en is trotse sponsor van Stichting KiKa.

Waarom? Omdat wij het erg belangrijk vinden dat er meer kinderen genezen van kanker

Ruim 500 kinderen per jaar krijgen de verschrikkelijke diagnose kanker. Eén op de vier kinderen overleeft dit helaas niet. Dit moet en kan beter ! Momenteel geneest 75% van de kinderen. Het doel van Stichting KiKa is de genezingskans te verhogen naar 95%. Meer specifiek onderzoek naar kinderkanker is de enige manier om dit mogelijk te maken. En daar zet Stichting KiKa zich keihard voor in !
Stichting KiKa heeft als missie om ieder kind met kanker te genezen en daarbij te streven naar optimale kwaliteit van leven.

Onderzoek is kostbaar

Recyclebox steunt al vier jaar Stichting KiKa met opbrengsten van overtollige ICT en smartphones.  Recyclebox doneert regelmatig bedragen naar Stichting KiKa en wij zullen deze sponsoring nog lang blijven voortzetten. Aan het eind van ieder jaar overhandigt Recyclebox een cheque met het totaal gedoneerde bedrag aan KiKa. Rien Schimmel, ambassadeur van KiKa hoopt dat veel bedrijven de ICT apparatuur door Recyclebox laten inzamelen en met de opbrengsten de strijd tegen Kinderkanker steunen”. Zie ook: persbericht: Recyclebox steunt KiKa voor het vierde jaar!

Steun kika

Uw overtollige mobiele telefoons & ICT apparatuur helpen in de strijd tegen kinderkanker.

085-3035925  info@recycle-box.nl