Corona en onze dienstverlening

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en partners staan voorop en daarom houdt Recyclebox de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM (website RIVM) en andere autoriteiten. Bij gezondheidsklachten blijven onze medewerkers thuis. Wij blijven de situatie op de voet volgen en nemen aanvullende maatregelen als dat noodzakelijk is.

ICT apparatuur inzamelen en afvoeren
Misschien maakt u in deze tijd van de gelegenheid gebruik om overtollige apparatuur op te ruimen. Dat komt goed uit, want het afvoeren van ICT apparatuur en smartphones kunnen we in deze moeilijke omstandigheden voor u blijven verzorgen. Alleen indien het veilig en gezond voor u en onze medewerkers kan. U kunt ons daarbij helpen door de apparatuur op een goed bereikbare plaats aan te bieden, bij voorkeur zo dicht mogelijk bij een uitgang. Wij vragen uw begrip hiervoor. Onze chauffeurs willen u graag zo goed en veilig mogelijk van dienst zijn en nemen de richtlijnen van het RIVM in acht, door minimaal 1,5 meter afstand te houden en fysiek contact te vermijden.

Wilt u ook kwetsbare groepen ondersteunen ? Doneer dan de restwaarde van uw oude zakelijke hardware aan een goed doel naar keuze. Recyclebox verzorgt het hele traject: wij nemen alles uit handen en zorgen voor een veilige afvoer van uw overtollige ICT apparatuur en smartphones. Bel 085-3035925 of mail info@recycle-box.nl