Recyclebox steunt Stichting KiKa voor het vierde jaar !

Recyclebox steunt ruim vier jaar Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) en helpt zo mee in de strijd tegen kinderkanker. Jaarlijks worden meer dan 550 kinderen in Nederland getroffen door kanker. Op dit moment geneest 75 procent van deze kinderen. Dit kan en moet beter ! KiKa werft onder meer fondsen voor vernieuwend onderzoek, probeert er voor te zorgen dat kinderen met kanker een betere kwaliteit van leven hebben.

Thea de Vries, initiatiefnemer van Recyclebox werkt al jaren enthousiast samen met KiKa: “Kanker is een ernstige ziekte en in ons dagelijks leven kent iedereen wel iemand die door deze gevreesde ziekte is getroffen”,  Een kind moet gezond zijn en dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het voor veel kinderen niet.

Elk jaar krijgen te veel kinderen een verschrikkelijke boodschap: ‘Je hebt kanker’. Daarna start een moeilijke periode van zware behandelingen en onzekerheid. Met vaak een goede afloop. Maar voor veel kinderen niet. Speciaal om meer kinderen met kanker de kans te geven op genezing, is KiKa in 2002 opgericht.

“Recyclebox ondersteunt en ontzorgt het bedrijfsleven door het inzamelen of opkopen van mobiele telefoons & ICT apparatuur. Door revisie krijgt apparatuur een tweede leven en restmaterialen kunnen opnieuw worden gebruikt. Zo stimuleren wij de circulaire economie en het behoud van natuur en milieu. Met de donaties dragen wij een steentje bij aan de strijd tegen kinderkanker en dat geeft ongelooflijk veel voldoening. Onze mensen zijn erg betrokken en voelen zich ambassadeurs van KiKa”, aldus Thea de Vries.

Gedurende het jaar doneert Recyclebox regelmatig bedragen naar KiKa. Aan het eind van ieder jaar overhandigt Recyclebox een cheque met het totaal gedoneerde bedrag aan KiKa. Een cheque van € 20.000 werd door Thea de Vries overhandigd aan de heer Rien Schimmel, ambassadeur van KiKa. De heer Schimmel is erg blij met de steun van Recyclebox: “De samenwerking is prima en ik hoop dat veel bedrijven de ICT apparatuur door Recyclebox laten inzamelen en met de opbrengsten de strijd tegen Kinderkanker steunen”.

Wilt u ook uw apparatuur doneren: bel 085-3035925 of mail info@recycle-box.nl